Iranian on the Move بنیاد ایرانی در حرکت
Stichting Iranian on the Move (IOTM) is een non-profitorganisatie die door middel van sponsoring, subsidies en donaties wordt gefinancierd. De stichting werd begin 2000 opgericht en is bezig met podiumkunsten en maatschappelijke idealen.
Nieuwsbrief, mededeling اطلاعیه ها – رویدادها
Iranian daily روزانه
Iranian magazine گاهنامه
Iranian Literature & Culture ادبیات، هنر و فرهنگ
Iranian weblogs وبلاگ ها
Iranian political social سیاسی، اجتماعی
Iranian women زنان
Iranian publisher کتابخانه، انتشارات، زبان فارسی
Iranian Theater, cinema تئاتر – سینما
Iranian photography, paintings, sculptures, Fine Art نقاشی ، طراحی ، مجسمه سازی و عکاسی
Iranian music موسیقی
راهنماى فارسى
Iranian children کودکان
Activisten Iran: hulp Nederland riskant
30 mei 2007
Activisten Iran: hulp Nederland riskant


Door Thomas Erdbrink correspondent van NRC in IranROTTERDAM/TEHERAN, 26 MEI. Iraanse activisten willen niet dat Nederland opnieuw 15 miljoen euro vrijmaakt ter bevordering van de vrije pers in Iran.


Volgens hen brengt die steun hun werk in Iran juist in gevaar. Het Iraanse bewind verdenkt Nederland ervan het geld te gebruiken om het huidige regime te ondermijnen. Verscheidene activisten zijn gearresteerd en ondervraagd.

Shadi Sadr, een Iraanse activiste voor vrouwenrechten, noemt het „gevaarlijk” als Nederland weer geld beschikbaar zou stellen. Sadr zegt dat het geld een excuus is geworden voor het regime om tegenstanders op te pakken. Zij zat in maart twee weken vast, waarbij ze herhaaldelijk werd ondervraagd over het Nederlandse budget voor Iran. Sadr is niet betrokken bij de elf Nederlandse projecten waarover de subsidie is verdeeld.

De Iraanse conservatieve krant Kayhan is een campagne begonnen tegen Nederlandse activiteiten in Iran en mediaprojecten in Nederland gericht op Iran. Volgens de krant werken „Nederlandse spionnen” actief aan de „val van het Iraanse regime”...
verder
posted by بنیاد ایرانی در حرکت St. Iranian on the Move @ 21:55  
0 Comments:
Een reactie posten
<< Home
 
About Me

Name: بنیاد ایرانی در حرکت St. Iranian on the Move
Home: Netherlands
About Me: Stichting Iranian on the Move (IOTM) is een non-profitorganisatie die bezig is met podiumkunsten en maatschappelijke idealen. بنیاد ایرانی در حرکت بنیادی است ناسودبَر و با فعالیت در صحنه هنری و اجتماعی و تلاش برای برآورده شدنِ آرمانهای والای انسانی
See my complete profile
فعالیتهای تجاری ایرانیان در هلند
Iranian TV & Radio راديو و تلويزيون
Viewing
Human Rights
Links
Previous Post
Archief-بایگانی
Powered by

Free Blogger Templates

BLOGGER